ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

کره شمالی: آمریکا بزرگ‌ترین تاجر جنگ است

کره شمالی با اشاره به افزایش کمک تسلیحاتی آمریکا به متحدانش، تاکید کرد که افزایش کمک نظامی نمی‌تواند کره جنوبی را از ضعف راهبردی نجات دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۶۹۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، پیونگ‌یانگ با متهم کردن آمریکا به افزایش کمک تسلیحاتی به متحدانش در تلاش برای تثبیت هژمونی‌اش، تاکید کرد که ضعف راهبردی کره جنوبی با افزایش کمک نظامی آمریکا جبران نخواهد شد.

 

سازمان همکاری امنیتی دفاعی آمریکا به‌تازگی از پیشنهاد فروش تسلیحات به کره جنوبی خبر داد و حالا خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از دولت این کشور به این اقدام واکنش نشان داده است.

 

در بیانیه‌ پیونگ‌یانگ با تاکید بر اینکه فروش تسلیحات به کره جنوبی به طور مکرر افزایش یافته، آمده است: آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین تاجر جنگ، بیشتر از همیشه در طرح‌های فروش تسلیحات به کشورهای دنباله‌رواش به تکاپو افتاده است.

 

در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است که «تامین تسلیحات برای آمریکا با این روند، انعکاس تلاش این کشور برای از بین بردن موازنه قدرت در منطقه و تثبیت جایگاه هژمونی‌اش است. هیچ کمک تسلیحاتی از جانب آمریکا نمی‌تواند کره جنوبی را از ناکارآمدی راهبردی برهاند. آمریکا به دلیل قدرت به‌حق ما، قادر نخواهد بود تا رویای خود را به حقیقت بدل کند.»

 

کره شمالی همواره همکاری نظامی بین کره جنوبی و آمریکا را محکوم و رزمایش‌های مشترک بین آنها را آماده‌سازی برای حمله به خاک پیونگ‌یانگ و بهانه‌ای برای تحریک کردن کره شمالی توصیف کرده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار